Paahtoaste: tummempi
Happamuus: kevyt
Body/runko: kevyt
Prosessointi: Swiss Water kofeiininpoistomenetelmä
Maku: omena, karamelli, sitruuna.
Kasvukorkeus: yli 1000 metriä merenpinnan yläpuolella.
SCA-luokitus: 81.50
Patentoitu Swiss Water prosessi on nykyään ehkä tunnetuin kofeiininpoistomenetelmä. Menetelmän kehitti 1980-luvulla sveitsiläiset tiedemiehet tavoitteena poistaa kofeiini kahvipavuista ilman kemiallisia aineita. Prosessi osoittautui kaupallisesti suotuisaksi ja sitä käytetään tänä päivänä suuremmissa tuotannoissa.
Kuppi kolumbialaista kofeiinittomaa kahvia on yleensä makeaa, suklaan ja karamellin kermaisuutta luonnehtivat kevyesti happamat mutta pehmeät sitruunan ja omenan sävyt. Kofeiinittoman kahvin voi nauttia mihin aikaan päivästä tahansa, jopa myöhään illalla, menettämättä yöunia.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.