Paahto: tummempi
Happamuus: kevyt
Täyte: kevyt
Viljelykorkeus: yli 1000 metriä merenpinnan yläpuolella.
Jalostus: Kofeiinittomuusprosessi: Sveitsiläinen vesipohjainen kofeiinittomuusprosessi
Maku: omena, karamelli, sitruuna.
SCA-luokitus: 81.50
SWD: SWD: Swiss Water Decaffeination Process (Sveitsin veden kofeiinittomuusprosessi)
Kuppi kolumbialaista kofeiinittomaa kahvia on yleensä makeaa, suklaan ja karamellin kermaisuutta luonnehtivat kevyesti happamat mutta pehmeät sitruunan ja omenan sävyt. Kahvi sopii niille, jotka haluavat vähentää kofeiinin saantia, mutta rakastavat kahvin makua. Kofeiinittoman kahvin voi nauttia mihin aikaan päivästä tahansa, jopa myöhään illalla, menettämättä yöunia.
Swiss Water Process -menetelmä on luonnollisin tekniikka kofeiinin uuttamiseksi, jolloin kahvipavuista jää niiden luonteenomainen maku.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.