Guatemalan Antiguan laakso on arvostettu 100 vuotta vanhojen maatilojensa, ravinteikkaan vulkaanisen maaperänsä ja laadukkaan kahvinsa vuoksi. Ilmastollisesti monimuotoinen alue – runsaat sateet, suuri korkeus ja tasainen 65 prosentin ilmankosteus – on ihanteellinen kahvinviljelylle, mikä tekee siitä Guatemalan suurimman teollisuudenalan. Sen kahvi tunnetaan makeana juomana, jossa on keskimääräistä täyteläisempi runko ja runsas suklaan maku.
Paahto: keskipaahto
Happamuus: kirkas
Viljelykorkeus 1300-2000 metriä merenpinnan yläpuolella.
Käsittely: märkäkäsittely, aurinkokuivattu
Sadonkorjuuaika: Joulukuu – huhtikuu
Maku: kaakao, mieto mausteisuus, karamelli, pähkinät.
SCA-luokitus: 83
Katso myös: Nicaragua Maragagoype
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.