Paahto: kevyempi
Happamuus: keskivahva
Täyte: kermainen
Korkeus: 1100-1200 metriä merenpinnan yläpuolella.
Jalostus: monsuuni
Sadonkorjuuaika: Lokakuu – helmikuu
Maku: maanläheinen, mausteinen, savuinen, makea tupakka.
Monsuunimallas on prosessi, jossa esikuivatut kahvipavut asetetaan 10-15 cm paksuun tiili- tai betonikerrokseen hyvin ilmastoidun varaston lattialle ja jätetään 3-4 kuukaudeksi alttiiksi monsuunisateille ja -tuulille. Tänä aikana pavut haravoidaan, sekoitetaan ja laitetaan säkkeihin odottamaan säännöllisin väliajoin. Pavut turpoavat noin kaksinkertaisiksi, muuttavat väriään ja menettävät alkuperäisen happamuutensa, jolloin niiden makuprofiili on käytännössä neutraali. Papujen kirkas väri, muoto ja koko sekä aromi ja maku ovat tämän käsittelyn tulosta. Kahvilajikkeella on korkealaatuinen AA-merkintä.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.