Paahto: medium
Happamuus: kohtalainen
Täyte: vahva
Korkeus: 1000-1450 metriä merenpinnan yläpuolella.
Käsittely: pesty
Sadonkorjuuaika: Marraskuusta tammikuuhun
Maku: karamelli, suklaa, pähkinät, appelsiini, rusina.
SCA-luokitus: 82.50
Elegantti, täyteläinen kahvi, jossa on voimakkaita suklaan ja karamellin makuja ja alhainen happamuus. Tämän intialaisen kahvin mausteisessa ja hienovaraisessa tuoksussa on muskottipähkinän, neilikan, pippurin ja trooppisten hedelmien vivahteita. Kahviviljelmä on nimetty Intian länsirannikolla sijaitsevan Bababudangiri-vuoriston mukaan. Vuoriston kasvuolosuhteet, maaperä ja ilmaston korkea ilmankosteus antavat pavuille erinomaisen laadun. Kahvilajikkeella on AA high quality -merkki, joka tarkoittaa suurempia papuja.
Intiassa märkäkäsiteltyjä tai pestyjä Arabica-kahveja kutsutaan nimellä Plantation ja kuivakäsiteltyjä Cherries. Syvänpunainen väri kertoo kahvimarjojen kypsyydestä, sillä ne käsitellään märkäkäsittelyllä ja kuivataan auringossa sadonkorjuun jälkeen. Kuivatuksen jälkeen kuoret poistetaan, pavut mitoitetaan ja pakataan.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.