Paahto: medium
Happamuus: kohtalainen
Täyte: vahva
Kasvukorkeus: 1200-1350 metriä merenpinnan yläpuolella.
Käsittely: pesty
Sadonkorjuuaika: Joulukuu – maaliskuu.
Maistiaiset: MAUSTEINEN, TUMMA SUKLAA
SCA-luokitus: 79,00
Intia on tunnettu parhaista Robusta-laaduistaan, joiden osuus kahvin kokonaistuotannosta on 60 %. Suurin osa viljelyalueista sijaitsee Karnatakan, Keralan ja Tamil Nadun läntisillä rannikkoalueilla.
Tämä Indian Cherry Robusta on korkealaatuinen ja ei liian dominoiva kahvi. Se sopii erinomaisesti espressosekoituksiin. Mutta myös yksinään paahdettuna se takaa miellyttävän intensiivisen makuelämyksen. Korkean öljypitoisuutensa ansiosta tämä Indian Cherry -kahvi antaa mukavan ja vakaan kerman. Intialainen kahvi on luonnostaan paljon vähemmän hapanta kuin Keski- ja Etelä-Amerikan kahvit. Siksi kahvi on maukkaampaa erityisesti herkkävatsaisille kahvinjuojille.
Kyseessä on korkealaatuinen Robusta, jonka pavut ovat suuria (korkealaatuinen Cherry AA, pesemätön).
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.