Paahtaminen: tilavuuden mukaan
Happamuus: kevyt
Täyte: keskivahva
Käsittely: pesty
Viljelykorkeus: 600-1100 metriä merenpinnan yläpuolella.
Sadonkorjuuaika: Lokakuu – tammikuu
Maku: suklaa, tupakka.
SCA-luokitus: 83
Dominikaanisen tasavallan Barahonan alueelta peräisin olevaa kahvia pidetään maan parhaana gourmet-kahvina sen täyteläisyyden, hienovaraisen happamuuden, runsaan aromin ja maanläheisten makujen vuoksi.
Lounais-Karibialla 2 600 viljelijää viljelee kahvia 12 000 hehtaarilla. Saaren äärimmäisen vaihteleva mikroilmasto, pinnanmuodostus ja pysyvästi kosteat olosuhteet luovat edellytykset kahvin viljelylle lähes ympäri vuoden. Suuri osa kahvista viljellään luonnonmukaisesti, mutta monilla tiloilla ei ole virallista sertifikaattia.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.