Kuinka keittää kahvia French press -kannulla?
Kun valmistat kahvia pressopannulla, papujen on jätettävä karkeiksi jauhettaessa. Jos kahvi jauhetaan liian hienoksi, siitä voi tulla kitkerää ja sitä voi olla vaikea tai jopa mahdotonta työntää pressopannun pohjalle. Alla opit käyttämään pressopannua tavalla, josta et ole luultavasti koskaan ennen kuullutkaan. Lämmitä kupillinen maitoa (rasvaton maito toimii parhaiten) liedellä tai mikroaaltouunissa. Kuumenna maitoa, kunnes se on juuri niin kuumaa, ettet voi laittaa sormea siihen. Älä kuumenna maitoa liikaa, sillä se kiehuu. Kaada seuraavaksi maito puhtaaseen, tyhjään puristekannuun ja sekoita sitä ylös ja alas muutaman minuutin ajan. Maidon määrä lisääntyy 3-4-kertaiseksi, ja tällaista rasvatonta maitoa on hyvä käyttää capojen ja kahvilattejen valmistukseen.